<span translate="no">Paris College Of Art</span> nyári programja

Általános információk

Program leírás

A regisztráció már nyitva van!

A Paris College Of Art nyári programja izgalmas kurzuscsomagot kínál modern élével Párizs történelmileg és művészi szempontból gazdag városában. Ezekben a kéthetes tanfolyamokon, a bevezető felsőfokú hallgatók révén a művészet, a formatervezés, a kultúra és a nyelv felfedezhető.

Professzionális művészekből és tervezőkből álló nemzetközi kar vezet Párizs színes utcáin és környékein. Múzeumokba, stúdiókba, butikokba és tervező szervezetekbe szervezett kirándulásokon keresztül kihasználhatja a város bőséges erőforrásait; Párizs egyaránt tárgy és inspiráció forrása. Stúdiómunka, előadások és független kutatási projektek elősegítik az új készségek fejlesztését, a művészet és a formatervezés megértésének finomítását, valamint portfóliódarabok készítését a főiskolai vagy a posztgraduális iskolai felvételhez.

Tanfolyamajánlatok

 • Grafikai tervezés
 • Divat
 • Képzőművészet és illusztráció
 • Belsőépítészet
 • Liberális tanulmányok és művészettörténet
 • Fotó- és filmművészet
 • Francia nyelv és kultúra
 • Művészetoktatás

132417_students-drawing-notre-dame.jpg

Az ülés időpontja, a tanulmányi terület és az ütemterv

2020-as munkamenet-dátumok

 • 1. ülés: 2020. június 15 - június 26
 • 1B ülés: 2020. június 22. - június 26.
 • 2. ülés: 2020. június 29. - július 10.
 • 3. ülés: 2020. július 13. - 24. július *

* Az iskola július 14-én zárult be a francia nemzeti ünnepre

A tanfolyamok önállóan vagy egymást követve is vehetők.

A jelentkezés a rendelkezésre állás függvénye.

Tanulmányi területek

Liberális tanulmányok, művészettörténet, divat, belsőépítészet, képzőművészet, fényképezés, film.

Menetrend

Az összes tanfolyam kéthetes *, intenzív oktatást igényel (hetente öt nap, 9-től 17-ig), és egyszerre csak egy osztály vehető igénybe. Egyes egyetemi és felnőtt szintű kurzusok független hallgatói kutatást és csoportos projektekben való részvételt igényelnek. Ezek a kihívást jelentő feladatok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy jobb személyes kreatív identitást szerezzenek.

* kivéve az egyhetes „Vissza az Alapítványhoz: Szakmai fejlődés művészeti oktatók számára” tanfolyamot

Levels

 • Előiskola: Középiskolás hallgatók, 16 éves korig, és azok a hallgatók, akik még nem fejezték be az egyetemi évet. Minden hallgatónak legalább 16 évesnek kell lennie a program kezdetén.
 • Főiskolai és továbbképzés: Jelenlegi főiskolai hallgatók és végzős hallgatók, dolgozó szakemberek, művészetet érdeklő más szakmák felnőttjei stb. Legalább 19 évesnek kell lennie, vagy legalább egyéves egyetemi diplomával kell rendelkeznie a program kezdetén.
 • Mindenki számára nyitva: Minden 16 év felettiek számára nyitva áll.

Felhívjuk figyelmét, hogy a legtöbb kurzus életkorát és tapasztalatait tartalmazza.

Az oktatás nyelve

Minden kurzust angolul tanítanak.

Előfeltételek

A program olyan hallgatóknak szól, akik nagy érdeklődéssel bírnak a művészet és a formatervezés, a művészet története és a fényképezés iránt. Az osztályok intenzívek és szigorúak, és független hallgatói kutatást igényelnek, és szakmai környezetben a projektcsapatokban dolgoznak. A regisztráció előtt kérjük, ellenőrizze az érdeklő tanfolyam szintjét és előfeltételeit.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Paris College of Art is a dynamic forum for exchanging ideas, methods and professional experience. Our students and faculty combine curiosity, experimentation and enthusiasm in the pursuit of learning ... Tovább

Paris College of Art is a dynamic forum for exchanging ideas, methods and professional experience. Our students and faculty combine curiosity, experimentation and enthusiasm in the pursuit of learning. Kevesebb
Párizs , Boston , Jól + 2 Több Kevesebb