Keystone logo

0 Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Egészségügy Mentális egészségügyi ellátás Pszichológia Sportpszichológia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Egészségügy
Szakirányok
    Művészettudományok (0)Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)Egészségügy (0)Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

Clear filters

Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Egészségügy Mentális egészségügyi ellátás Pszichológia Sportpszichológia

A sportpszichológia területe az atlétikai teljesítmény mentális, érzelmi és fizikai aspektusainak megértése és javítása, miközben elősegíti a sportolók és mindenki sporttevékenységben résztvevő általános jólétét.

A sportpszichológiai diplomák általában az általános pszichológia alapozó kurzusaival kezdődnek. Ahogy mélyebben elmélyül a témában, olyan speciális területeket fedez fel, mint a teljesítményfokozás, a stresszkezelés, a motoros tanulás és a sérülések rehabilitációja.

Sportpszichológiai végzettség birtokában számos karrierlehetőség kínálkozik. Sportpszichológusként képes lesz mentális készségekkel kapcsolatos képzési és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtani sportolóknak, csapatoknak és edzőknek. Ha hajlamosabb a testmozgásra és a wellnessre, akkor tanácsadó lehetsz, aki olyan programokat tervez és valósít meg, amelyek elősegítik a fizikai aktivitást. Ez egy lépcsőfok is lehet a pszichológia, a testmozgás tudomány vagy más kapcsolódó területek felsőfokú végzettség megszerzéséhez, és még több karrierlehetőséget nyit meg.

Sportpszichológiai végzettséggel képes pozitív hatással lenni a sportolók életére, segítve őket abban, hogy a pályán és azon kívül is kiaknázzák bennük rejlő lehetőségeket.