Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Sportpszichológia 2024

Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Sportpszichológia 2024

Áttekintés

A sportpszichológia területe az atlétikai teljesítmény mentális, érzelmi és fizikai aspektusainak megértése és javítása, miközben elősegíti a sportolók és mindenki sporttevékenységben résztvevő általános jólétét.

A sportpszichológiai diplomák általában az általános pszichológia alapozó kurzusaival kezdődnek. Ahogy mélyebben elmélyül a témában, olyan speciális területeket fedez fel, mint a teljesítményfokozás, a stresszkezelés, a motoros tanulás és a sérülések rehabilitációja.

Sportpszichológiai végzettség birtokában számos karrierlehetőség kínálkozik. Sportpszichológusként képes lesz mentális készségekkel kapcsolatos képzési és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtani sportolóknak, csapatoknak és edzőknek. Ha hajlamosabb a testmozgásra és a wellnessre, akkor tanácsadó lehetsz, aki olyan programokat tervez és valósít meg, amelyek elősegítik a fizikai aktivitást. Ez egy lépcsőfok is lehet a pszichológia, a testmozgás tudomány vagy más kapcsolódó területek felsőfokú végzettség megszerzéséhez, és még több karrierlehetőséget nyit meg.

Sportpszichológiai végzettséggel képes pozitív hatással lenni a sportolók életére, segítve őket abban, hogy a pályán és azon kívül is kiaknázzák bennük rejlő lehetőségeket.

Olvass tovább

Szűrők

  • Egészségügy
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum