Keystone logo

3 Associate Degree Programok ban ben Divat 2024

Szűrők

Szűrők

  • Associate Degree
  • Divat
Szakirányok
  • Divat (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Associate Degree Programok ban ben Divat

Magánszemélyek érdekel folytat társult diplomát módon élvezhetik a hálás és izgalmas karrier a kiskereskedelmi iparág. Egyének diplomát ezen a területen sokkal piac- és versenyképes jelöltek beléphetnek magasabb fizető karrier lehetőségeket.

Mi az Associate Degree in Fashion? Az Associate Degree in Fashion programot kínál magánszemélyek átfogó képet a divat és kiskereskedelmi iparág. Tanfolyamok közé számítógépes elkészítése (CAD), a logisztika, a marketing, a divat, és a merchandising, hogy a diákok a szilárd háttér szükséges, hogy sikerül ebben a gyors tempójú ipar. A hangsúlyt a technológia és a divat, a diákok fejleszteni és használni a kreatív készségek és szakmai ismeretek különböző divat támogató projektek a tervezés és a termék igényeket a különböző szervezetek a lakossági, merchandising, és a divat területén.

Sok oka van annak, amiért diák úgy dönt, hogy folytatja a divat mértékben.Mindenek felett, a program megtanítja a diákokat, hogy a megközelítés a tervezés és alkotás folyamata strukturált módon, a különböző módszereket. A program lehetővé teszi a diákokat, hogy kihívást magukat, és megfelel az ipar kihívások olyan módon, hogy kiemeli a képességek, a sokoldalúság és a kreativitás.

Az Associate Degree in Fashion programot kínálnak a világ minden táján számos különböző főiskolák, egyetemek és egyéb oktatási intézmények. A potenciális hallgatók, akik érdekel ez a program kell összehasonlítani a költség és a csatlakozásra vonatkozó követelményeket több különböző intézmény találni egy programot, amely megfelel az igényeiknek.

Amikor végzős diákok a kereslet a különböző pályára számos különböző iparágban, a kiskereskedelem, a merchandising, a divat, design, fejlesztés, marketing, reklám, és így tovább.Szakemberek fogják használni a kreativitást, a gyakorlati tudás és a technológia fejlesztése koncepciók, projektek, termékek, és egyéb előadások lokálisan vagy globálisan részeként egy csapat vagy egyéni vállalkozóként.

Magánszemélyek megszerzésében érdekelt mértékben figyelembe kell vennie a lehetőségeket keresve ki információkat az iskolák a világ minden tájáról. Sok ilyen intézmény kínál online osztályok és megfizethető tandíj lehetőségeket annak érdekében, hogy megkönnyítse a diákok keresni fokozatot, miközben halad a karrierjük. Keressen a programot alább kapcsolat közvetlenül a felvételi irodában az iskola választott kitöltésével előnyben formában.