Keystone logo

7 Tanfolyam Programok ban ben Élelmiszer- és italhigiénia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Tanfolyam
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Élelmiszer és ital üzlet
  • Élelmiszer- és italhigiénia
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Tanfolyam Programok ban ben Élelmiszer- és italhigiénia

A tanfolyamok áthidalhatják az akadémiai szakadékot, vagy további tudást és készségeket nyújthatnak azok számára, akiknek már van karrierjük. A tanulás fókuszától függően a tanfolyam hat hónaptól két évig tarthat.

Mi az élelmiszer- és italhigiénia? Ezeket a kurzusokat úgy tervezték, hogy felkészítse a tanulókat az élelmiszer- és italszolgáltatás különböző aspektusaira. A tisztaság és a biztonság elengedhetetlen ebben a munkakörnyezetben, és a diákok megszerzik a kiváló higiéniához szükséges készségeket. Számos tanfolyam témakörei közé tartoznak a biztonságos összetevők használata, a jó személyi higiénia gyakorlása, az élelmiszer biztonságos kezelése és tárolása, valamint a szolgáltatási területek, berendezések és eszközök tisztaságának megőrzése. Egyes programok tartalmazhatnak gyakorlati gyakorlatot egy laboratóriumi környezetben vagy egy igazi éttermi szolgálatban.

A diákok, akik egy élelmiszer-és italhigiéniai kurzust szereznek készségek, mint a szervezet, a biztonságos élelmiszer-kezelés, és a csapatmunka. Ezek a képességek javíthatják a diplomások munkakörülményeit, és segíthetnek nekik személyes életükben is.

Ez változik helyről-helyre, de sok higiéniai kurzus általában meglehetősen rövid és olcsó. Az összköltség azonban számos tényezőt érint, így a diákoknak közvetlenül kapcsolatba kell lépniük az iskolákkal, hogy megkérdezzék a pénzügyi igényeket.

Ez a tanfolyam segítheti a tanulókat abban, hogy különböző területeken találjanak munkát, az oktatási szinttől és a tapasztalattól függően. A belépő szintű pozíciók közé tartozhatnak az élelmiszer-előkészítő asszisztensek, a büfék, az éttermi stall segéd és a konyhai asszisztensek. Azok számára, akiknek több tapasztalata van, a munkakörök közé tartoznak a séf, a bartender, az élelmiszerbolt üzemeltetője, az éttermi kiszolgáló, a szakács, a souszakonyha, a cukrászspecialista, a konyhai felügyelő, a vendéglátó-ipari és az élelmiszer- és italkezelő. A munkaadók lehetnek éttermek, bárok, szállodák, üdülőhelyek, rendezvényközpontok vagy élelmiszer-teherautók tulajdonosai.

Ez a kurzus elérhető Ön közelében, vagy akár online is. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.