Keystone logo

14 Tanfolyam Programok ban ben Üzleti tanulmányok Kereskedelem 2024

Szűrők

Szűrők

  • Tanfolyam
  • Üzleti tanulmányok
  • Kereskedelem
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (14)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Tanfolyam Programok ban ben Üzleti tanulmányok Kereskedelem

A téma értékesítés olyan változatos, mint a tömb a termékek és szolgáltatások, hogy létezik a világpiacon. Értékesítési tréningek tájékoztató pillantást egységes kohéziós területeken a tárgy a hallgatók 'általános kompetencia. Beépítése elméleti és stratégiai koncepciók alkalmazott, gyakorlati tapasztalattal, professzorok Értékesítési tanfolyamok képes, hogy a hallgatók jobban megértsék a kereskedelem, a piac, a termékek, a mikro-és makrogazdasági fogalmak, az üzleti menedzsment és a jövedelmezőség, hogy csak néhányat említsünk.

Egyes témák Sales tanfolyamok, például, tartalmazzák az alapjait az értékesítés irányítása, ami egy hatékony értékesítési, és a kiskereskedelem terén. Sales tanfolyamok is átadják a szükséges készségek árak, értékesítési teljesítmény értékelésére, motiválása értékesítési munkatársak, a termék forgalmazásának és a megértés az ügyfél.Elérhető intézmények szerte a világon, a következő értékesítési tanfolyamok otthont köztiszteletben álló intézmények és tanította kiváló, tapasztalt tanárok.

Egyszerűen kattintson az alábbi többet megtudni, hogy ezek az értékesítések a tanfolyamok tegye meg a gyorsított egy jövedelmező karrier az értékesítés, vagy a kapcsolódó üzleti területen. Azt is kérjen több információt az iskola bármilyen különös persze, hogy érdekli.