Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Tanfolyamok Programok ban ben Gépjárműjavítás ban ben Amerikai Egyesült Államok 2024

1 Tanfolyam Programok ban ben Gépjárműjavítás ban ben Amerikai Egyesült Államok 2024

Áttekintés

Mi az a gépjárműjavítás?
A Motor Vehicle Repair (MVR) a gépjárművek javításának és karbantartásának folyamata, amely magában foglalja az autók, teherautók, motorkerékpárok és egyéb motoros járművek mechanikai problémáinak ellenőrzését, diagnosztizálását és javítását. Az MVR utalhat a garázsok vagy autójavító műhelyek üzemeltetésére is.

Mit tehetek gépjármű-javító végzettséggel?
Gépjárműjavítói végzettséggel szerelőként, karosszéria-szerelőként vagy szervizmenedzserként dolgozhat egy autókereskedésben vagy -javítóban. Nyithat saját garázst vagy autójavító üzletet is.

Miért érdemes a Gépjárműjavítást tanulni?
A Gépjárműjavítás megértheti, hogyan tartsuk megfelelően járműveinket. Rendszeres karbantartás és javítás nélkül autóink és teherautóink gyorsan tönkremennének, és veszélyessé válnának a vezetésük. Az MVR segít javítani járműveink viszonteladói értékét, jó állapotban tartásukkal több pénzt kaphatunk értük értékesítésükkor vagy cseréjükkor.

Mik azok a gépjárműjavítási végzettségek?
Gépjárműjavítási végzettséget számos közösségi főiskola és műszaki iskola kínál. Ezek a programok általában két évig tartanak, és gépjármű-javítási diplomát szereznek. Tanulmányai során megismerheti a motormechanikát, a felfüggesztési rendszereket, a fékeket, az elektromos rendszereket stb. Gyakorlati tapasztalatot is szerezhet az autókon és teherautókon a főiskola autókereskedésében.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

A tanfolyamok kurzusait képzett oktatók tartják, akik kibővítik a résztvevők tudását egyúttal gyakorlati tapasztalatokat is nyújtanak az adott témában. A tanfolyamok hossza, mérete és témája eltérő lehet.

Olvass tovább

Szűrők

  • Tanfolyam
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Életvezetési készségek
  • Motoros jármű üzemeltetése
  • Gépjárműjavítás
Szakirányok
  • Életvezetési készségek (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek