Keystone logo

1 Tanfolyam Programok ban ben Életvezetési készségek Motoros jármű üzemeltetése Gépjárműjavítás ban ben Cumberland, Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • Tanfolyam
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Életvezetési készségek
  • Motoros jármű üzemeltetése
  • Gépjárműjavítás
Szakirányok
  • Életvezetési készségek (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

Popular education type

Tanfolyam Programok ban ben Életvezetési készségek Motoros jármű üzemeltetése Gépjárműjavítás

Mi az a gépjárműjavítás?
A Motor Vehicle Repair (MVR) a gépjárművek javításának és karbantartásának folyamata, amely magában foglalja az autók, teherautók, motorkerékpárok és egyéb motoros járművek mechanikai problémáinak ellenőrzését, diagnosztizálását és javítását. Az MVR utalhat a garázsok vagy autójavító műhelyek üzemeltetésére is.

Mit tehetek gépjármű-javító végzettséggel?
Gépjárműjavítói végzettséggel szerelőként, karosszéria-szerelőként vagy szervizmenedzserként dolgozhat egy autókereskedésben vagy -javítóban. Nyithat saját garázst vagy autójavító üzletet is.

Miért érdemes a Gépjárműjavítást tanulni?
A Gépjárműjavítás megértheti, hogyan tartsuk megfelelően járműveinket. Rendszeres karbantartás és javítás nélkül autóink és teherautóink gyorsan tönkremennének, és veszélyessé válnának a vezetésük. Az MVR segít javítani járműveink viszonteladói értékét, jó állapotban tartásukkal több pénzt kaphatunk értük értékesítésükkor vagy cseréjükkor.

Mik azok a gépjárműjavítási végzettségek?
Gépjárműjavítási végzettséget számos közösségi főiskola és műszaki iskola kínál. Ezek a programok általában két évig tartanak, és gépjármű-javítási diplomát szereznek. Tanulmányai során megismerheti a motormechanikát, a felfüggesztési rendszereket, a fékeket, az elektromos rendszereket stb. Gyakorlati tapasztalatot is szerezhet az autókon és teherautókon a főiskola autókereskedésében.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

A tanfolyamok kurzusait képzett oktatók tartják, akik kibővítik a résztvevők tudását egyúttal gyakorlati tapasztalatokat is nyújtanak az adott témában. A tanfolyamok hossza, mérete és témája eltérő lehet.