Keystone logo

Szűrők

 • Mérnöki tanulmányok
 • Gépészmérnök
 • Tengerészeti mérnök
 • Tengerészeti mérnök
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (13)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

13 Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Tengerészeti mérnök 2024

  Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Tengerészeti mérnök

  Ha felkeltette az érdeklődését a tengerészeti technológia, és mérnöki érzéke van, tengerészmérnöki diploma lehet az Ön hivatása.

  A Marine Engineering a különféle tengeri rendszerek tervezésével, kivitelezésével, üzemeltetésével és karbantartásával foglalkozik. Ez magában foglalja a hajók, tengeralattjárók, tengeri szerkezetek és más tengeri járművek meghajtó, elektromos és mechanikus rendszereit.

  A képzés során olyan tárgyakat fedezhet fel, amelyek szilárd alapot teremtenek a mérnöki elvekhez, miközben speciális ismereteket kínálnak a tengerészeti technológiáról. Néhány kurzusra számíthat: haditengerészeti építészet, tengeri meghajtási rendszerek, folyadékmechanika és hidraulika, valamint tengeri környezetmérnök. Emellett alapvető készségekre tesz szert a matematika, a fizika, a számítógépes tervezés (CAD) és a projektmenedzsment területén.

  Az ezen a fokozaton végzettek számos különböző karrierlehetőséget kínálnak. Dolgozhat tengerészeti mérnökként, szakértelmét felhasználva tengeri rendszerek tervezésére, fejlesztésére és karbantartására. Vagy talán egy haditengerészeti építésznek tekinti magát, aki szabadjára engedi kreativitását a tengeri hajók tervezése és optimalizálása terén. Talán egy offshore mérnök szerepe izgatja Önt, ahol részt vesz offshore platformok tervezésében, kivitelezésében és karbantartásában.

  Ha lenyűgözi a tengerészeti technológia világa, és rendelkezik mérnöki képességekkel, akkor a tengerészmérnöki diploma tökéletes választás lehet.